Jävla hora gossips.se

Fyfan va irriterad jag är just nu. 
 
Den horan till skvallerblogg gossips.se har tatt mina personliga åsikter och överdrag av tyras intervju, lagt till massa av sina egna ord och postat det på sin blogg DESSUTOM har gossips.se sagt att jag skickade in "denna översättning" till honom. MY ASS!!!!!!!!!!!!
 
Det som hände var:
Jag skickade in vad intervjun handlade om i stora drag till skvallerbloggens.se först. Sen när jag var klar med professionella översättningen av intervjun då skickade jag in den till nattstad.se/svenskabloggare som postade den riktiga översättningen. Och jag kommenterade på skvallerbloggens.se att jag har även översatt hela intervjun och länkade till mitt inlägg HÄR
Då tar den horbloggen gossips.se sig till min blogg hittar mina åsikter och ÄNDRAR LJUGER OM ATT JAG SKULLE HA SKICKAT IN DETTA etc....gött. Inte ens en länk fick man heller i så fall. 
 
Men nu vet vi iaf hur det känns för andra bloggare som blir lurade och baktalade. 
 
Jag vet dock att Tyra själv har läst min professionella översättning då jag länkade den till henne och då hon kommenterar på sin egna blogg att allt stämmer förutom hur många besökare hon har haft på sin blogg. 
So eat your hart out. 
 
Min översättning på 4 stora bloggar samtigit huh
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0