Mixtape for ur soul

Fashion Grunge Friday Mixtape #6: Kill Your TV by Fashiongrunge on Mixcloud


Dagens inspirations bild


Stay TAYLOR

 

Snapback back TAYLOR GAAAAANNNNGGGG

 

Jävla hora gossips.se

Fyfan va irriterad jag är just nu. 
 
Den horan till skvallerblogg gossips.se har tatt mina personliga åsikter och överdrag av tyras intervju, lagt till massa av sina egna ord och postat det på sin blogg DESSUTOM har gossips.se sagt att jag skickade in "denna översättning" till honom. MY ASS!!!!!!!!!!!!
 
Det som hände var:
Jag skickade in vad intervjun handlade om i stora drag till skvallerbloggens.se först. Sen när jag var klar med professionella översättningen av intervjun då skickade jag in den till nattstad.se/svenskabloggare som postade den riktiga översättningen. Och jag kommenterade på skvallerbloggens.se att jag har även översatt hela intervjun och länkade till mitt inlägg HÄR
Då tar den horbloggen gossips.se sig till min blogg hittar mina åsikter och ÄNDRAR LJUGER OM ATT JAG SKULLE HA SKICKAT IN DETTA etc....gött. Inte ens en länk fick man heller i så fall. 
 
Men nu vet vi iaf hur det känns för andra bloggare som blir lurade och baktalade. 
 
Jag vet dock att Tyra själv har läst min professionella översättning då jag länkade den till henne och då hon kommenterar på sin egna blogg att allt stämmer förutom hur många besökare hon har haft på sin blogg. 
So eat your hart out. 
 
Min översättning på 4 stora bloggar samtigit huh
 
 
 
 
 

Säg nu fan INTE att jag inte har BÄSTA musik smaken

 
 
Its a party on ur face and Im about to dance on it

Shut the fuck up!

music to my ears

Svengelska

HAHAHAHAHHAA
 
 

Ur arkivet: nov.2009

Spegeln.
 
Att döma någon: Varför är det så att folk dömmer andra om deras misstag när just dessa människor gör samma? Jag menar en brud till exempel går runt och "dejtar" rätt så mkt men när en annan brud gör det så blir hon "hora" även i den andra brudens ögon? En brud har till exempel två, tre killar på samma gång och hon luras ju med dem också. Men när en annan gör något i den stilen så är hon en dålig brud. En brud kanske har en kille vid sidan om sin nuvarande men när en kille har det är han en omogen mansgris, player och hell knows what else. "Hon gick ut och festade och så hånglade hon öppet med men en kille och sen gick hon vidare och hånglade med en annan!" - säger en brud som gjorde samma sak kanske på samma fest och kanske på en annan fest. Hur kommer det sig att man dömmer andra utav samma misstag men aldrig sig själv?
 
Avundsjuka: Vart kommer det där ordet ifrån igentligen? Varför är alla så fixerade vid ordet "avund" nu för tiden? Vissa människor är så jäkla självupptagna att de hela tiden tror att man skulle vara "avundsjuk" på dem eftersom de lever en livstil som dem strävar efter. Jag förstår inte det. "Du är avundsjuk på mig bara!" "Jag tror att hon är så eftersom hon är avundsjuk" "Hon vill inte umgås med mig för att hon är avundsjuk" "Han är bara så avundsjuk! Det är darför han sprider rykten!" "Jag vill inte ha något med henne/honom att göra för att han är hela tiden avundsjuk" Varför tror människor hela tiden att de som är omkring de är avundsjuka så fort de gör/får/har/tar/köper/säljer/drar in (och allt möjligt) något som skall vara (i dagens samhälle) utöver den standart normen vi har idag? XX köper en ny bil. XX tror att andra är avundsjuka nu eftersom der är en ny bil och andra säger att den är fin. XX åker på en resa, tror sig att andra är avundsjuka. XX gör något som nån annan planerade på att göra XX tror sig att den personen är avundsjuk. XX köper nya kläder, XX tror att andra är avundsjuka. XX köper nya skönhets produkter, XX tror att andra är avundsjuka. XX gör saker som inte alla andra människor kan göra, XX tror att alla är avundsjuka. XX lever en speciell livstil, XX tror andra är avundsjuka. XX går runt och säger att andra är avundsjuka. Det är "bara" exempel jag uppger här. Men varför är vissa så fixerade vid avund? Man kanske är inte alls avundsjuk för att the buttom line is that there's nothing to be jelous of igentligen. Det är bara något som en har fått för sig, eftersom den människa vill att andra skall vara avundsjuka. Eftersom det är det den strävar efter. Om någon är avundsjuk på en annan för något, I'm sorry that it's that way, men istället för att vara avundsjuk kan man försöka att göra så att man själv kan få allt man vill och slippa vara avundsjuk. Men går du runt och tror hela tiden att andra är avundsjuka, borde du söka en läkare det är inte normalt ju. Vissa människor lever sitt liv, får vad just dem vill i sitt liv och är nöjda och är inte alls avundsjuka på dig som lever som du tror bättre liv för att kanske i denna människan ogön är det inte så perfekt som du försöker det att framstå. Och andra är kanske avundsjuka som in i helvete på att du lever som du gör och går runt och ältar på det istället för att göra något åt sina egna liv.
 
Skitsnack: Att man inte kan leva utan skitsnack är ingen nyhet, men ibland blir det bara för mycket. Alla dessa kompisar som blir fiender, alla dessa oskyldiga missförstådda offer och alla dessa fyllesnack. Var i helvete är folks integritet? Sluta snacka skit om nån som inte kan försvara sig för fan! Ingen gillar när någon snackar skit om en bakom ens rygg, inte gillar man när en person snackar skit om en men går och gör samma sak om en annan, hur förväntar man sig då att andra gör mot en? Inte svår fråga va? Ni kanske förstår också att den som snackar väldigt mycket skit för i övrigt snackar skit till allt och alla. Med tiden förlorar sådana människor sin umgängeskrets. Det är bevisat. Snackar någon skit till dig finns det risk att den människar snackar skit om dig med bakom din rygg, så tänk alltid på vad du säger och till vem du säger det. Vissa människor lever på skitsnack andra vill helst slippa det. Respektera det. Snackar du skit så snacka till den du verkligen litar på då. Den du vet inte kommer gå runt och snacka. Även om ni bråkar. Bråkar du med din bästa/närmsta/osv vän, gå inte runt och snacka skit direkt eller alls för då är du en bätte människa. Och det kan också vara så att ni kanske hittar tillbax till varandra och då är det inget kul att komma ihåg all skitsnack som spreds när ni inte umgicks. Stå för det du säger om du verkligen säger det. Vissa saker man säger är det bara en själv som vet vad som verkligen sas och gjordes än någon annan.
 
Stå för det du säger, det belönas, tro mig. Var inte falsk! Känner inte du för att prata med nån säg det rakt ut. Eller är det något du inte gillar, tycker om eller tycker känns rätt, säg det rakt ut. Det är ändå det som håller i längden. Det kan såra men det kan också få den andra att växa som person/personlighet och kan få dig att växa som person/personlighet. Man blir bara starkare av sådant. ... Så många tankar känns det som. Men rubriken talar för sig själv. Se på dig själv innan du dömmer andra. Ingen är perfekt, men alla kan göra sitt bästa.

Paulina 2 år

 
 
Hittade video på min lilla syster Paulina, numera 5,5 år , men när videon gjordes var hon bara 1,5 år

Nån som kan hjälpa mig med design?

Min bloggs design är gaaaaalen. Nån som kan hjälpa mig??? :) pretty please :D

Stil imperium - Tyra Sjöstedt

Vackra svenskan Tyra Sjöstedt - äger en av dem mest populära bloggar i Europa, varje dag kikar det in cirka halvmiljon unika besökare till henne. Tyras blogg "strikes you with her" naturlighet och öppenhet: smärta, rädsla, sorg och döden kommer i samspel med glädje, konstanta fester, fotosessioner och scener ur hennes "babys" liv - modeföretaget av kläder och accessoarer ,,Style by Tyra".
 
Under hennes 26 år , Tyra - den roll ledande modellen och förebilden för många unga tjejer och den utnämnda "Sveriges sexigaste kvinna" för svenska män, med samma framgång lyckats blogga och starta ett företag och bibehålla ett bra samspel mellan det ena och det andra.
 
- Berätta , hur startade din resa mot bloggosfären?
- Jag började blogga när jag åkte på ett modelljobb till Istanbul. Jag ville bara att mina nära och kära skulle följa med på den resan och se hur jag levde där. Jag hade ingen aning då hur stort allting skulle bli.
 
- Kan du berätta hemligheten bakom framgången av din blogg?
- Jag tror att hemligheten ligger i ärligheten, jag är alltid ärlig och uppriktig med mina läsare. Ärlighet och förtroende - grunden för framgångsrika projekt, oberoende om man vill tjäna stora pengar eller starta en toppblogg. På bara ett år har jag lyckats att starta mitt företag ,,Style by Tyra" , varit programledare för populär webbshow, parallellt med detta bloggade jag, vilket resulterade sig i "utbränning". Jag tog på mig för mycket, ganska snart förstid jag att jag inte mådde bra och bloggade öppet om det. Jag tror att min erfarenhet kan vara till nytta. Jag försöker vara en inspiration till mina läsare, bloggar cirka fem gånger om dagen och delar med mig massor med underhållande bilder.
 
- Fem gånger om dagen! För ryska bloggosfären är det en "omöjligt" cifra, men vid sidan om bloggen leder du ett företag...
- Är det mycket? (skrattar). I Sverige är det normalt. På tal om det så har jag en till blogg, en ryttarblogg. Jag har underbara människor runt om mig, som hjälper mig en del, men jag ofta frågar mig själv "hur hinner jag med allt detta?".
 
- Så du har otroligt populär blogg och ett eget mode imperium "Style by Tyra" att driva. Ser du på dessa två projekt som på affärsamhet (business) ?
- På bloggen tjänar jag en måttlig summa, så på den ser jag som på arbete. Style by Tyra är min framtid, men jag tar hjälp av bloggen för att utveckla företaget.
 
- Nu är det ju väldigt inne med modebloggar, men jag tror inte det kommer vara för evigt. Hur tror du det ser ut för bloggosfären i framtiden?
- Jo, du har rätt, i dagens samhälle är det omöjligt att undgå moderåd och lookbooks i bloggar. Jag har lite svårt att svara på om situationen kommer ändras och på vilket sätt, det kan hända att pitchbloggar blir mer populära. Till exempel min ryttarblogg (top tio listad på Sveriges professionella bloggar). Eller så kan det vara bloggar med mest views på vloggen. Svårt att säga.
 
- Under hösten kommer din bok att släppas. Skulle du kunna kortfattat dela med dig av lite råd till dina framtida läsare?
- Jag skall kontakta min utgivare och kolla om vi kan översätta boken till ryska. Det hade varit underbart! Min bok heter "Från blogg till business" och den handlar om min väg till framgång, där kan man läsa en hel del praktiska råd, dock är jag rädd att om jag skulle ge några råd här skulle jag behöva hela tidningen.
 
- Tyra, du är så ung. Det är nog inte så lätt för en sån ung dam att vara så stor boss?
- Jag jobbar med ett underbart team. Jag brukar vara hård när det gäller seriösa saker, men kan även vara ödmjuk när det gäller mina kollegor.
 
- Overall, kan du kalla dig själv för en stark kvinna?
- Ja, jag känner mig stark och självsäker i mina planer. Men om vi ska tala mer öppet, vilket jag vanligtvis brukar göra, så tar jobbet på mycket krafter och hälsa. Dock så brukar jag sakta men säkert återställa mig.
 
Tyras blogg - www.tyras.se
 
 
 
 
 
 
 

Tyra Sjöstedt är en jävla MYTOMAN!

Blir så jävla irriterad på henne nu så jag måste få skriva av mig.

HON ÄR FAN DEN MEST RUBBADE I BLOGGVÄRLDEN!!!!!!!!!!!!

Hon säger att hon inte vet vad som står i intervjun, trotts att hon var den som deltog i den.

Det står att hon har en av dem största bloggarna i Europa (den populäraste), hon har över en halvmiljon UNIKA läsare per dag och att hon är Sveriges sexigaste kvinna (va inte hon utsedd till det typ 5 år sen?) .

Dem pratar om och med henne som att hon var något mer än en bloggare. Tyra nämner att hon började bloggar om ditt modell liv för sina nära och kära och hade ingen aning att det skulle bli så stort. Sen började hon driva den mest "populära webbshowen" och en häst blogg och sin style by Tyra butik med egendesignade kläder.
MAN BA SKÄMTAR DU?!?!?!?!?! Ingen visste ens vem du va tills Kenza började skriva att hon hänger med dig och tills Kenza och Blondinbella va med i showen. Om den va så jävla populär varför fortsatte inte Kenza med showen? Varför inte Blondinbella heller?

Sedan talar hon om att hennes blogg är så stor och populär eftersom hon är så öppen och ärlig i sin blogg.

Nu vill jag lägga till att hon ljög om sin bröst opperation som hon sedan erkände efter några år av påtryckningar, hon ljuger om att hon gör läpparna (erkände till slut att hon fyllde dem "en gång") men man ser ju att dem är gjorda och hon fyller på dem eftersom läppar man fyller på får speciell form, hon ljuger att hon egen designar kläder men jag har återförsäljare i Kina, Indonesien och Vietnam som alla erbjuder samma sak som Tyra "designar" och bara säljer i sin butik....och inte bara style by Tyra utan många många andra svenska webshops. Hon ljuger om hon många läsare hon har, om hennes "köpta, hyrda, arrangerade" gård, om hur hur verkligen tog sig till toppen.

Vad mer?!?!?!?!?!?!?!
Ärlig är nog lååååångt ifrån vad hon är. Hon vill bara sälja av sin jävla påhittade historia till bok i Ryssland, därav intervjun.

Tyra lider säkert av något....typ "ljuger för mycket och till slut börjar tro på det själv" låter bekant??? TYRA ÄR FUCKING MYTOMAN!!!!!

Mytomani (av myt och mani) innebär att en person ljuger mer eller mindre tvångsmässigt, det vill säga utan att det finns någon tydlig orsak till lögnen. Mytomani är i sig självt ingen psykiatrisk diagnos. Ibland kan den härledas till narcissism, paranoia eller schizofreni, ibland till olika tvångssyndrom. En mytoman känner ingen skuld när han eller hon ljuger; mytomanen testar om omgivningen tror på lögnerna, även om de egentligen är betydelselösa. Många mytomaner skapar en myt om sig själva varifrån de kommer, hur deras uppväxt har varit, hur mycket pengar de har, vad de jobbar med osv. Orsakerna kan vara flera, dels att verka mer intressant, dels att väcka omgivningens medlidande etc. Vissa mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte.

Inte undra på att hennes förhållanden inte funkar och att (citerar tyra själv) "folk som går emellan om min nya kärlek och försöker smutskasta mig"
Undra varför.......verkligen........

imorgon kommer en videoblogg

Det var ett tag sen ....

Sist så var det det här

http://www.youtube.com/watch?v=v296EJebInA

Och så klart klassikern :

http://www.youtube.com/watch?v=ZDZR-m9LH0M

//bloggar från mobilen

Fest
Min man lagar mat
RSS 2.0