Tyra Sjöstedt....kookoo

Fan va mogen den bruden är alltså . 
 
Hom går på en tjej med att hota att outa henne (skvallerbloggens.se) när hotgossips hotade med en outning så sa hon (skvallerbloggens) att hon inte bryr sig och många kommenterade att dem inte heller gör det, eftersom nu får tiden så vet man ändå typ (det är inte 2009 längre) . 
Det jag tror skvallerbloggens är orolig över är polisanmälan. Vilket jag utav egen erfaranhet vet inte kommer leda nånstans. Så TYRA flippar över skriver värsta inlägget om polisen och att hon får bra hjälp av dem etc.....öööhhh neeej??? Stämmer inte alls Tyra. Polisen bryr sig inte ett skit om sånt, för då hade typ alla bloggare suttit bakom galler by now. 
Och sen skriver lilla Tyra (efter alla kommentarer emot henne = omogen) så säger hon att hon ska dra tillbaks anmälan ??? HAHAHAHAHAHA 
Om du nu fick så jävla bra hjälp av polisen Tyra så borde du veta att man inte kan dra tillbacks en anmälan. Och dessutom så hade du inte varit så desperat med att få den bloggen att bli nerstängd, om du fick så jäkla bra hjälp av polisen. Om hon är riktigt ung så kanske hon blir rädd, men det kommer fler bloggar efter henne. 
 
"Eftersom polisen är skyldig enligt lagen att utreda brott kan man inte ta tillbaka en anmälan. Du kan däremot ändra eller komplettera din anmälan i efterhand, antingen via telefon, i ett brev eller på internet. Om du ska göra en ändring ska du tala om ditt personnummer eller anmälningsnummer." Källa: dinarattigheter.se
 

Undrar varför Tyra reagerade även som hon gjorde? Kanske för att tipset stämde??? Annars reagerar man inte så starkt som Tyra gjorde. T. ser väl ingen annan utväg än att sönder hota "ta bort bloggen, ta bort bloggen , ta bort bloggen" 
 
Vill dessutom lägga till att tjejen som driver skvallerbloggens skrev att det bara va ett tips, så på vilket sätt är det hennes fel? Hon driver en skvallerblogg, och hon postar tips och skvaller. 
 
Men lilla lilla Tyra.... Det är sådant man får leva med när man går från blogg till business. Då blir alla utsatta inte bara du.
 
Hade du dock erkänt att du inte glidit på en jävla räkmacka och är sån mediakåt brutta så hade ditt liv blivit bättre. Hade du skitit fullständigt i vad sånna bloggar skriver som resten av storbloggarna så hade ditt liv nog varit lykligare. 
 
Ta som exempel Hanna W och Kissie, tror fan att dem får stå ut med mer än dig ÄNDÅ så är dem lyckliga individer. Och det roligaste att folk aldrig snackar om deras mammor, pappor, bröder, systrar och alla andra runt omkring .... varför ??? 
 
Sluta va falsk och omogen Tyra. Sluta leva i en påhittad drömvärld. Så ska du se att allt blir bättre. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0