Katrin Zytomierska i S.A.T.S skandal

Katrin sa vad hon tyckte Ang den tjockisen på reklampelaren, det jag inte fattar är varför halva Sverige blev upprörda över hennes åsikt. Eftersom det här är ett fritt land så borde man väl få utrycka sin åsikt fritt? Jag menar jag hade sagt exakt samma sak som Katrin gjorde till en polare eller lagt ut det på Facebook framför massvis med folk. Folk klankar ner på storbloggare varje dag, vilket resulterar sig i att dem bantar, kopierar sig och strävar efter något som inte funnits där innan dem blev storbloggare. På grund av er. Men det är ok.
30.000 personer på fotbolls arenan igår skrek att en fotbolls spelare var "en fitta" under en viktig match. På tv så dem "stora stjärnor bryr sig inte om sånt" men under andra halvlek bröt han ihop skrek på sommaren och fick ett gult kort...för att 30.000 Pers skrek att HAN var en fitta. Varför är detta okej då? Nä för det är fotboll det är så det är.

Vakna upp människor! Mobbning finns överallt och det är ingen annan än oss själva som sprider det varje dag, överallt. Det roliga är det är okej när det inte gäller oss själva.
Dock så fins det skillnad på åsikt och mobbning. När fån ska ni lära er skillnaden? Att tycka att en tjej ser för tjock ut efter att ha tränat i 13 år på sats är en åsikt som många delar, det är inte mobbning emot tjejen det är sågning av reklamkampanjen. Att skrika "fitta" av 30.000 Pers på match till en enda fotbolls spelare är mobbning - men är acceptabelt och han straffas för det.

Wake up.

Kommentarer
Postat av: Jen

Hej kan inte du lägga ut fler bilder på ditt bröllop? Du var så fin på bilden med din mamma :)

Svar: Kanske nån dag i 2013 :) tack så mkt!!!!
Mrs. Kaell

2012-11-26 @ 21:29:28
URL: http://www.identitetmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0