FYFAN Säger jag ba

NU har jag hittat en annan skitgrym skvellerblogg som jag följer slaviskt och tipsar då och då som jag gjorde med skvallerbloggens i början då hon inte va psycho.

HTTP://SKVALLRAMERA.SE/ och dem är sjukt jävla bra

Det som stör galler på mig är att den jävla skvallerbloggens.se horan SNOR sjukt många inlägg från SKVALLRAMERA.se och även MINA tips som jag har skickat in från MIN mobil och lägger upp det på sin. DRIVER DU MED MIG????? JÄVLA STINKFITTA!!!!!

Sen när jag hotar att outa henne då länkar hon men sedan ändrar till FEL adress så folk inte kommer in där. Då hotade jag igen så hon skulle lägga ner skiten och länka ordentligt.
Skvallramera har en del läsare och dem startade för två fucking veckor sedan. JAG kommer OUTA henne om hon fortsätter på det sättet. THAT I PROMISE !Det jag inte fattar är hur man kan sitta och gnälla om att hotgossips snor hennes inlägg och att hon lägger ner så mycket tid på det och bla bla bla och sen går hon och gör exakt samma sak när hennes blogg blivit stor och snor från den BETYDLIGT mindre skvallramera.se


RSS 2.0