Släng er i väggen

Det här är rysk musik! TALANTED PEOPLE YAO
 
 
PRESS PLAY 
 
TATTOO 
 
 

Devil's Den - Skrillex

mu 

Vilken hand?

Tränat upp min äldsta hund att gissa vilken hand jag gömmer saker i :) 
 
 

BonnaBoys - första spelningen


Ångest, selfharm, själmordstankar..OMG


I like the leadsinger

Min man är med i ett band...
 
 

Chloe Mafia

 
Jobbar som strippa, prostituerad, är med i tv och försökte slå igenom som sångerska....wow...

JÄVLA GNÄLLSPIKAR


undrar folk fortfarande varför ?
Dagens inspirations bild


Fantasin har sitt slut i det förflutna

 

Dagens inspirations bild


Uppdrag granskning: Skammen

OMG!
 
Jag fick en shock när jag kollade på hela. I stort sätt så kom dem inte fram till mycket...

Alltså så här är det ,reporterade 4% ( egentligen 7-10%) av kvinnor spricker under sin förlossning (från slidan till analen) och när dem frågade Ingela Wiklund,Ordförande Barnmorskeförbundet varför sjuksköterskorna/barnmorskor missar sånna skador (men för livet) som inte skall missas egentligen - det ingår i deras jobb att märka och faställa skadan, reportera till operation inom loppet av några timmar efter sprickan, så säger hon att : 
 
"Med det är ju som ett övergrepp!"
 

Det är ett enkelt grepp med ett finger i slidan och ett i ändtarmen för att se så att muskeln inte är sprucken. Det skall ingå i deras jobb. Så tabubelägger hon ett enkelt grepp som om missat kan förstöra så många liv. 
Om den muskeln spricker, så kan kvinnorna inte längre kontrollera när dem skall gå på toaletten! Sexlivet förstörs, ändtarmen förstörs, det blir svårt att jobba och ha ett normalt liv helt enkelt. Och där sitter hon....Ordförande på Barnmorskeförbundet och säger att det är ett övergrepp. Jävla dumma kossa, ville slå henne med en batong när jag hörde det. 
 
Barnmosrka är ju som en läkare när det kommer till förlossning, det sades även att dem inte får rätt utbildning eller att man ofta missar vissa aspekter av utbildning och att man inte kan lära sig utbildningen på ett år, det tar flera år att lära sig yrket och helt i praktiken! Det gör man genom att jobba på fält. Men det är inte tillräkligt med personal (rutinerad personal) på jobben som kan lära upp dem nykommna i yrket. 
 
Gravida kvinnorna som satt där och fick höra detta ville inte höra mer eftersom dem inte var rädda att det skulle hända dem och dem ville inte bli skämda. Barnmorskor tycker att det är övergrepp att undersöka en skada som kan leda till arbetslöshet och ensamhet och inte minst SKAMM och men för livet (vissa par skiljes och vissa kvinnor vill inte bli gravida igen). Känns ju så JÄVLA tryggt att föda barn nu! 
Sen jag var ung har jag sagt att jag inte skall ha barn, min barn hysteri gick över typ när jag var 18. Nu när jag är gift så fick min man mig på andra taknar , dock så har jag fortfarande tvivlat på om jag ville skaffa barn. Efter det här så blir jag fan i mig LIVRÄDD att föda barn. 
 
Wilhelm Graf, överläkare Akademiska sjukhuset Uppsala:
"Jag förstår inte uttalandet, då tabu belägger man hela undersökningen. Det vi har att gå på, det vi måste göra. Det är mycket märkligt. Då bejakar man ju att det är något skumt med det, ett övergrepp, nej jag förstår inte alls. Jag tycker tvärtom! Man ju gör det naturligtvis för patientens bästa!"
 

Fan...det här samhället är ju åt helvete. Något måste göras, men det verkar som att alla skiter i det, förutom dem som inte gör det. Det är några få personer som hoppas och kämpar för förändring men det fan ingen av dem som sitter i riksdagen. Tydligen. 

Retuschering på skolorna, bra eller dåligt?

Hörde på morgon nyheterna idag att man vill börja med att erbjuda retuschering till skolbarn. Och föräldrarna var emot det , "Man skall ju jobba emot dem där utseendesnormerna i samhället inte förvärra dem" säger en orolig förälder. 
 
Jag tycker att det är fan på tiden! I USA har det här pågått ett tag redan, ett exempel är här. Jag menar varför skall det direkt ses som något förskräkligt att ett barn skall kunna ta bort finnar, rivmärken, sår och/eller blåmärken dem skäms över? Vuxna har väl glömt hur det var att ta skolkort. 
 
Kommer ni ihåg den stämningen som byggs upp innan ett skolkort? Just den dagen så kommer alla uppklädda )beroende på hur man ser på ordet uppklädd) och fina och just den dagen så får du världens finne mitt i pannan som bara skriker "titta på mig!", man skäms ju. Sen kommer man vara tvungen att köpa dem bilderna och alla kommer vilja se dem. Man brukar ju ge bort ett eller några av sina kort till vänner. Man vill inte ge bort ett fult kort? 

Jag kommer ihåg hur många på lågstadiet/högstadiet var missnöjda med sånna saker på sina kort som kan nu lätt retuscheras bort. Det är inte direkt så att det kommer retuscheras på finare hy, större ögon, läppar, finare hår, rosa kinder,mindre vikt och vad det kan vara. Det är bara att ta bort sår,blåmärken eller finnar?! Sånt som man normalt inte har på sitt ansikte (så att säga). Så varför skall föräldrarna gå emot något sådant? Det kan jag fan inte förstå.Det skulle ju förstärka barnens självkänsla?!
 
Det är sånt som gör mig så förbannad. Människor som är vuxna borde tänka lite va fan. Det är så enkelt! Men neeeeeej det ska bli värsta kalabaliken, över ingenting. 
 
När jag va liten och fick ett jävla fult kort på grund av lite gula tänder, eller ett blåmärke i pannan eller svullen överläpp efter operation (då halva läppen fick opereras bort) så önskade jag mig att man kunde få det försvinna på ett magiskt sätt. Det kallas photoshop nu för tiden. 
 

God morgon...


Medina i mitt hjärta

 

citat

One mans logic is another mans crazy.

Anna Tsuchiya <3

 
 
Så henne i den här filmen 2009 
 
blev förälskad sen dess....
 
Halv ryska halv japan <3
 
 
PERFEKTION !!!!
 
 

Uppdrag granskning: Skammen

Min mamma var med om det här...men jag ska kolla in detta först och sedan skall jag kommentera. 
 
http://www.svtplay.se/video/317002/del-5-av-17-skammen

Kollar på debatt om romerna

och bensinmacken. Fyfan vad dem romerna skämde ut sig. Dem sitter och i "live tv" pratar illa om svenskar och är rasistiska mot svenskar. "Jag men svenskar stjäl också stäng alla dörrar för dem med!" ...öh....hur ofta ser du en svensk komma in i ett cirkustält och fylla på den med all sorts av god skit. Och det fan inte ens i närheten så många svenskar som stjäl som romer (invandrare generellt sätt).
Sen så kommer du hit så får du väl anpassa dig efter det land du nu lever i?! Är det så jävla svårt att fatta? Ha dina "fina national kläder" men ha dem järna på högtiderna. Inte till vardagen. Då väljer du själv att folk ska kolla ner på dig. Det är inte direkt så att det är BARA i Sverige som ziggenare/romer hatas/diskrimineras. I alla andra länder är det exakt likadant av exakt samma anledning. I Ryssland är det fan ännu jobbigare med sånna än här...så va glada att ni inte får hyra en jävla bil bara och att det är inte direkt i större utsträkning än så (typ).
 
Varför ska nationalsången helt plötsligt kallas rasistisk, tin tin rasistisk, invandrade diskrimineras höger och vänster i absolut allt ögonen kommer över, man får inte längre hänga ut sin svenska flagga på balkongen för det är också rasistiskt enligt invandrarna....bara vid högtiderna....dock så kan en invandrare hänga ut sin flagga helt fritt.
 
Efterlyst en gång i veckan och tidningar varje dag, nån svensk dog nån svensk försvann etc etc etc .... skyldiga? Invandrare. Senast den där killen som ramlade ner på rälsen vid perrongen, blev rånad och på körd av ett jävla tåg. Eller den där killen som blev misshandlad och knivhuggen vid en tunnelbanastation för nån dag sen . Eller den mannen som blev misshandlad på Kortedala Torg. Nu kom jag inte på ett till ämne men va fan!
 
Hårdare straff tack! Svenskarna måste sluta slicka röv ! Utred , ta reda på saker, gå in på djupet, försök lösa dem problemen som finns istället för att ta in nya eller ta allt svart och vit.
OCH INVANDRARE....Måste börja anpassa sig för att bo här. Varför skall Sverige anpassa sig efter invandrare? Det är invandrarna som kommer hit och vill bo här inte Sverige som söker asyl i Invandrarland och måste anpassa sig efter allt och alla.
 
LÖS PROBLEMEN. Kolla regeringen liksom. Ett skämt. Har aldrig sett dummare ledare (förutom G. Bush) Buuuhuuu nu ska inte SD få komma in i riksdagen, fryser ut dem och gör så att dem är med helt plötsligt för att ni gjorde folk pissed off OCH SLUTADE LYSSNA!!!!!!
 
SKÄRPNING FÖR FAN!
 
http://www.svtplay.se/live/40250/debatt-torsdag

Tyra Sjöstedt....kookoo

Fan va mogen den bruden är alltså . 
 
Hom går på en tjej med att hota att outa henne (skvallerbloggens.se) när hotgossips hotade med en outning så sa hon (skvallerbloggens) att hon inte bryr sig och många kommenterade att dem inte heller gör det, eftersom nu får tiden så vet man ändå typ (det är inte 2009 längre) . 
Det jag tror skvallerbloggens är orolig över är polisanmälan. Vilket jag utav egen erfaranhet vet inte kommer leda nånstans. Så TYRA flippar över skriver värsta inlägget om polisen och att hon får bra hjälp av dem etc.....öööhhh neeej??? Stämmer inte alls Tyra. Polisen bryr sig inte ett skit om sånt, för då hade typ alla bloggare suttit bakom galler by now. 
Och sen skriver lilla Tyra (efter alla kommentarer emot henne = omogen) så säger hon att hon ska dra tillbaks anmälan ??? HAHAHAHAHAHA 
Om du nu fick så jävla bra hjälp av polisen Tyra så borde du veta att man inte kan dra tillbacks en anmälan. Och dessutom så hade du inte varit så desperat med att få den bloggen att bli nerstängd, om du fick så jäkla bra hjälp av polisen. Om hon är riktigt ung så kanske hon blir rädd, men det kommer fler bloggar efter henne. 
 
"Eftersom polisen är skyldig enligt lagen att utreda brott kan man inte ta tillbaka en anmälan. Du kan däremot ändra eller komplettera din anmälan i efterhand, antingen via telefon, i ett brev eller på internet. Om du ska göra en ändring ska du tala om ditt personnummer eller anmälningsnummer." Källa: dinarattigheter.se
 

Undrar varför Tyra reagerade även som hon gjorde? Kanske för att tipset stämde??? Annars reagerar man inte så starkt som Tyra gjorde. T. ser väl ingen annan utväg än att sönder hota "ta bort bloggen, ta bort bloggen , ta bort bloggen" 
 
Vill dessutom lägga till att tjejen som driver skvallerbloggens skrev att det bara va ett tips, så på vilket sätt är det hennes fel? Hon driver en skvallerblogg, och hon postar tips och skvaller. 
 
Men lilla lilla Tyra.... Det är sådant man får leva med när man går från blogg till business. Då blir alla utsatta inte bara du.
 
Hade du dock erkänt att du inte glidit på en jävla räkmacka och är sån mediakåt brutta så hade ditt liv blivit bättre. Hade du skitit fullständigt i vad sånna bloggar skriver som resten av storbloggarna så hade ditt liv nog varit lykligare. 
 
Ta som exempel Hanna W och Kissie, tror fan att dem får stå ut med mer än dig ÄNDÅ så är dem lyckliga individer. Och det roligaste att folk aldrig snackar om deras mammor, pappor, bröder, systrar och alla andra runt omkring .... varför ??? 
 
Sluta va falsk och omogen Tyra. Sluta leva i en påhittad drömvärld. Så ska du se att allt blir bättre. 
 
 
 

Gamla bloggen

http://mafialady.blogg.se/

Romer+bensinmackar= inte bra

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3437&artikel=5293798
 
 
 
Romer deskrimineras på bensinmackar. OMG. Så helt plötsligt ska alla bli förskräkta och tycka synd om dem. Klart skall man inte dra alla över en kam, men va fan...man får ju skylla sig själv lite gran. 
 
Jag har bott i Bergsjön så jag ver vad romer är kapabla till. När jag jobbade på ett hotell i stan så hände det en rolig grej. Jag kommer in på mitt skift på morgonen så ser jag massa romer gå runt restaurangen, jag gick fram till vår arbetsledare och frågade vad dem gjorde där och hon sa att dem hyrde några rum med allt ingår och att dem ville ha frukost in på rummen inom kort. Jag blev förvånad och frågade om dem redan hade batalt för allt? Hon gav mig en blick och ba "nej, dem skall betala när dem skall checka ut" vilket jag svarade på med ett skratt. Alla som jobbade på hotellet var svenskar förutom städpersonalen som var thailändare. 
 
Vi va fem sex stycken som bar upp brickor fulla med mat upp till rummen. Efter att dem fick mat ville dem vara i fred och ville inte ha städning tills dagen efter, vilket jag (den enda) tyckte var konstigt. Frågade när dem skulle checka ut så fick jag "kl 12" som svar. Jag höll utkick hela tiden och så ser jag att en efter en håller på och gå ut ur hotellet. Jag gick upp till rummen för att kolla och det var ägg på väggarna, kondomer överallt, mackor med sylten ner i lakanen, gurkor och snus på fönstren och allt möjligt. Rummen var trashade. Jag sprang ner till receptionen och skrek "har dem checkat ut? Har dem betalat?" , "nej...vadå?" "dem har dragit" skriker jag och ser att dem sista tre vuxna kutar ut ur hotellet så 3 av våra manliga anställda kutade ut efter dem. No luck för dem romerna hade planerat allt noga. Min chef bad om ursäkt att hon inte litade på min instinkt. Vi hade alltså d3 otroligt skitiga rum att städa och 3 obetalda noter.
 
Många av dem romerna hamnar även på efterlyst en del, för sina otroligt grymma skills att gömma mat och alkohol och även elektronik i sina stora kjolar. 
 
Vill man inte ses som en av just dem där romerna så får man ju fan ta av sig sin "utstyrsel" och se ut som alla andra svenssons i Sverige. 
 
Som en mycket vis person sa, dem som ställer upp för sånna personer är dem som inte ens bor i områderna där sånna här människor bor, inte ens i närheten.Så hur ska dem som inte bor i områderna och aldrig haft dem här problemen gå in och säga "ooohhh synd om dem , diskriminering, stackars dem, nu måste något göras". Patetiskt. Det är det som är problemet med Sverige. Ingen har en aning om vad fan alla håller på med. 

Nytt i garderoben ?


Doll/Anime girls

Jag listar , har sett en del bloggar och sidor (seriösa sidor) som har lagt ut och listat tjejer som ser ut som dockor. Men OMG! Dem tar ju bara några som är rätt. Så jag bestämde mig att göra en egen (en rätt) lista. Enjoy! 
 
HARAJUKU GIRLS :) 
 
Venus Angelic , stated UK. 
http://www.venusangelic.com/
 
Hon är inte engelsk, men tror att ursprungligen kommer hon från antingen baltikum eller ryssland, kanske nåt granland med ryssland. Typ polen, estland, lättland eller något sådant. Jag brukar ha rätt när det gäller sånt. Med tanke på hennes mammas kraftiga brytning. 
Dock så tror jag att även om hon ser ut som en anime figur så är hon mer besatt av Japan och kawaii kulturen (harajuku) än att faktiskt se ut som en docka. I Japan och resten av Asien så är det helt normalt....därför reagerar resten av världen konstigt på det modet när tjejer börjar klä sig/sminka sig så i Europa m.m
 
Valeria Lukyanova , stated Ukraine.
http://www.valerialukyanova.net/ 
 
Dock så är hon lite som Kissie, först ganska elak och en gold digger , hon jobbade inom eskort eller sån dejting sajt. Och såg inte alls ut så där. Nu har hon ju blivit "andlig" och åker runt på undervissning och etc och pratar om astral världen och astral projection etc. I mina ögon är det ren bullshit eftersom alla vet att hon har opererat sig till att se ut som hon gör idag (vilket hon själv nekar) och dessutom så har inte hon praktiserat astral projection så länge, inte utbildad i det heller, så hon har rätt ta pengar för att prata om det på olika semenarer. Men visst är hon vacker att titta på :)
 
Anastasia Shpagina, stated Ukraine.
http://vk.com/fukkacumi 
 
Kan ingenting om henne men hon är grym! 
 
Angelika Kenova, stated Russia. 
http://vk.com/id8736563
 
Lite blåst men rolig :) 
 
Yasmine Petty, stated ? 
http://www.yasminepettystudio.com/
'
hon i vit klänning
 
 

Dagens inspirations bild


Två random kort

jag och min lättiska bff sintija , helt seriösa
mannen jag gifte mig med....HAHAHA dagen efter one piece party

Bloppis

 
Skor: använda en-två gånger , 12 cm klack 5cm platå , mycket bra skick
kan mötas upp i göteborg eller skickas om du bor utanför
150:- plus frakt 
 
 
Paljett klänning: använd två-tre gånger, storlek M , mycket bra skick, kan skickas om du bor utanför gbg området annars mötas upp, 150:- + frakt
Klänning : storlek S , använd en gång, 150:- +frakt
Filippa K , aldrig använd , storlek M , 200:- + frakt 
 
 
 

Instagram photos


Roses realy smell like poo poo uuuhh


RSS 2.0